WELKOM bij de website van ons CREDO KOOR !

Beste bezoekers, vrienden van Credo, familie en kennissen, zangers en zangeressen van het Credo koor. Tijdens de corona-pandemie ontdekten we dat we het zingen steeds meer begonnen te missen . Laten we daarom moedig doorgaan en een welkom zeggen tegen mensen die merkten dat zingen in deze barre tijden zo'n positieve invloed, zowel fysiek als mentaal, heeft en die nu op zoek zijn naar een koor met een mooie klank!  

Credo wil u graag  haar nieuwe, meest recente website presenteren en nodigt u dan ook uit voor een kijkje achter de schermen. U bent van harte welkom.                  

Dit is Credo....

Credo is een koor waar muziek in zit! We zingen  met een niet te stuiten enthousiasme de mooiste liederen onder de bekwame leiding van onze dirigent Hilbert  Kamphuis en onze vaste begeleider Wim Brunsveld.  Meer over hen kunt u lezen op de sites "Onze nieuwe dirigent"en "Onze vaste begeleider".

 Credo is een gemengd koor. We zingen dan ook met 4 stempartijen: bassen; tenoren; alten en sopranen. We repeteren  iedere woensdagavond, van 20.00 uur - 22.00 uur  U wilt daar vast bij zijn! Dat kan! Kom, luister en zing gedurende een maand gratis mee tijdens onze repetities! U zult er van genieten! U wilt niet meer weg. Doen ! Ga naar de site "Contact" voor meer informatie. Voor meer info over ons repertoire: ga naar de site Breed Repertoire. Kijk, luister en geniet! Hierondereen klein voorproefje!

U bent van harte WELKOM!  

As torrents in summer, Edward Elgar

Licht der Heiden, Buxtehude

dat een nieuwe wereld komen zal

Als alles duister wordt...een mantra uit Taize