Meer over over Credo!

Van Harte Welkom bij het Credo Koor Zeist ! opgericht in 1951

Dit is het CREDO KOOR ZEIST !

Ons Credo Koor is een gemengd en enthousiast koor, met een mooie klank!  We zingen een zeer breed repertoire, van de Beatles tot Bach. Kijk op de pagina Repertoire van onze website, www.credokoorzeist.com .

Elke woensdagavond repeteren we van 20.00 uur tot 22.00 uur, met uitzondering van de schoolvakanties en nationale feestdagen. Zijn er belangrijke voetbalwedstrijden dan wordt daar rekening mee gehouden. Dus, mannen, dat hoeft geen beletsel te zijn om bij ons koor te komen zingen. De sfeer is  goed en gezellig. In de pauze wordt bijgepraat bij een heerlijk kopje thee of koffie of een fris drankje. Elk jaar zingen we een of twee concerten. In 2017 zongen we met het koor Cantiamo in de Crucifixion van Stainer. In november zongen we een prachtig concert in de Oude Kerk. Tenslotte was er die sfeervolle afsluiting met kerst en samenzang. Een heel fijn en muzikaal jaar!  

Dit jaar , 2018 , start Credo met een nieuw repertoire! 5 Nieuwe liederen zijn al bekend:

Deep Peace;    

I am singing with the Spirit; John Rutter

Allelujah;  Jacob de Haan

 en meer.  

Wilt u met ons mee genieten, kom dan, geheel vrijblijvend, een paar woensdagavonden mee zingen, luisteren, sfeer proeven! U bent van harte WELKOM!  Doen, want in 2018 staan nog heel veel mooie liederen in liedmap: delen uit de Missa Katharina, Jacob de Haan; de de musical 'Joseph', Andrew Lloyd Webber;  prachtige liederen van Felix Mendelssohn, Fauré  John Rutter, Edgar Wesley,...  kortom teveel om op te noemen. Kom dus  luisteren en genieten! Doen! 

 U bent van Harte WELKOM!  

 

Onze bezielende dirigent ARIE PERK, die alles uit ons weet te halen!

Deze foto is genomen in de Oude Kerk, 1e Dorpsstraat 1.Credo zong daar een heel mooi Adventsconcert in 2016. Een prachtig Concert, een mooie akoestiek en een fantastisch Koor! We gaan met plezier weer in de Oude Kerk zingen!

Uit de musical "Joseph and the amazing multi-coloured dreamcoat", van Anthony Lloyd Webber.

Look at the world, John Rutter

Op weg naar de Kerst!

Langzaam maar zeker worden dagen korter en  nachten langer. Wintertijd! Zet uw klok een uur terug!

 Credo oefent voor het Kerst concert: 9Lessons and Carols, dat op 15 december zal worden  uitgevoerd. Het kerstprogramma gaat over het kerstverhaal en bij iedere strofe wordt door Credo een passend en prachtig lied gezongen.

 

Dat een nieuwe wereld komen zal, Huub Oosterhuis

Huub Oosterhuis werd 85 jaar, Huub de man van de nieuwe liefde en solidariteit. Ter ere van dit feit moct hij een lied schrijven, dit boeiende lied vol verlangen naar saamhorigheid, liefde en vrede. Credo zingt het 15 december als 9e lied tijdens 9Lessons and Carols.